Skrušen Cetinski odpovedal vse nastope, oglasila se je odvetnica

D.Ži
05.11.2017 08:45

Globoko užaloščen je po tragediji v rovinjski Pusti ulici Tony Cetinski, ki je družini moškega, ki je pristal pod njegovim avtom, že izrekel sožalje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv

Povsem sesut je Tony Cetinski, potem, ko je v petek v rovinjski Pusti ulici povozil na tleh ležečega moškega. Še vedno ni jasno, ali je za smrt nesrečneža, ki so ga izpod pevčevega mercedesa morali izvleči gasilci, kriv on, ali pa je 62-letni moški bil mrtev že prej. Se je pa medtem na uredništvo Glasu Istre obrnila pevčeva odvetnica Gordana Grubeša, ki pravi, da Cetinski moškega med zavijanjem v ulico ni mogel videti. Vzrok smrti bo jasen po opravljeni obdukciji in policijski preiskavi. Da je to najtežji in najbolj žalostni dan v njegovem življenju in da je zaradi bolečin odpovedal vse dogovorjene koncerte in nastope, še pravi odvetnica. 

Žal ji je, da se je nemudoma na spletu pojavil posnetek z Youtuba, ki je nastal marca letos, na njem pa vidimo Cetinskega, kako z avtomobilom divja po tej isti ulici, kar je hrvaški prometni strokovnjak Željko Marušić označil za "brutalno ogrožanje prometne varnosti". Odvetnica meni, da to ne drži. Gre za posnetek, ki je nastal za potrebe oddaje Star in the Car (Zvezda v avtu), ki je zabavnega značaja, snemanje pa je potekalo v nadzorovanih okoliščinah, pod varnostnimi ukrepi, zato po njenem ni dokazov, da bi pevec takrat koga ogrožal.

Sodelavci rovinjske policije naj bi se na kraj dogodka že bili prepričali, da širina ulice in ostrina zavoja v Pusti ulici ne dopuščata hitre, nepazljive vožnje, ter da je očitno šlo za splet nesrečnih okoliščin, tako za pokojnega, kot za družino Cetinski.

Hrvaški zvezdnik je medtem družini pokojnega že izrekel sožalje in pozval medije, naj javnosti ne posredujejo netočnih in nepreverjenih informacij, ki bi lahko nakazovale vzrok tragičnega dogodka. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta