Boleče: Tony Cetinski ostro nad medije in svoje sorodnike

D.Ži
15.11.2017 08:29

"Celo člane moje družine prosim, naj ne komentirajo neuradnih informcij, saj samo bili priče manipuliranju izrečenega in neizrečenega," piše Tony Cetinsky, ki je v Rovinju povozil moškega.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv

Prvič po 9. novembru, ko se je opravičil vsem, ki so kupili vstopnice za njegove odpovedane koncerte in dodal, da je zaradi prometne nesreče povsem zlomljen, se je na svojem facebooku oglasil hrvaški pevec Tony Cetinski. Ta je 3. novembra v rovinjski Pusti ulici z mercedesom peljal čez moškega, ki je očitno ležal na pločniku. Po neuradnih podatkih hrvaških medijev naj bi moški bil mrtev že pred dogodkom.

"Medije prosim, naj ne širijo polinformacij glede okoliščin nesreče, kot tudi ne nepopolnih in neuradnih rezultatov obdukcije in preiskave, saj na ta neprofesionalen način ne počnete nič pametnega, kar bi lahko stvari olajšalo vsaj eni od družin, temveč vsem samo prinašate bolečino. Počakajmo, da preiskavo pripeljejo h koncu. Celo člane moje družine prosim, naj ne komentirajo neuradnih informacij, saj smo bili priče manipuliranju izrečenega in neizrečenega," piše Tony Cetinski, ki ga je očitno zmotilo, da je izjave za medije v zadnjih dneh dajal njegov brat.

{facebookpost}https://www.facebook.com/tonicetinskiofficial/posts/1740094502729435{/facebookpost}

"Ponavljam, da mi je kot človeku v interesu, da se dobro razjasni kaj se je zgodilo še preden sem naletel na telo I.K., kot tudi sam trenutek nesrečnega dogodka, saj je moji duši in dušam družine Kevljanin to najpomembneje. Prepričan sem, da bodo institucije dala zelo natančen odgovor kako in v kakšnem trenutku je nastopila smrt pokojnega I.K., ter kaj je botrovalo temu, da je ležal na cesti pred mojim prihodom v ulico v kateri je ležal," nadaljuje Cetinski. In še: "Pripravljen sem odgovarjati za vsak postopek v mojem življenju, tudi za tega, če se izkaže, da sem kriv, a takšne insinuacije in klevete služijo samo temu, da se služi in naslaja nad tujo tragedijo. To ne služi ničemur, le vodenju javnosti v zablodo."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta