Tako osupljivi bodo razgledi iz najvišje poslovne stavbe v Sloveniji!

. .
10.10.2024 11:27

Novo središče poslovne in urbane odličnosti

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Nad prometnim križiščem Dunajske, Vilharjeve in Masarykove ceste, nad gradbiščem Emonike, je poletel dron in razkril kakšne razglede bo ponujal kompleks, ki bo vključeval nakupovalno središče, stanovanja, poslovne prostore in dva hotela.

Dron je najprej preletel celotno območje gradbišča, nato pa se počasi dvigal proti najvišji točki Emonike, 100 – metrski stolpnici, ki bo postala najvišja poslovna stavba v Ljubljani. Tukaj se je za trenutek ustavil in omogočil panoramski razgled na Ljubljano. S te višine so vidni vsi ključni deli mesta, vključno z Ljubljanskim gradom na Grajskem griču, pa tudi Šmarno goro, Krimom in celo oddaljenimi Kamniško-Savinjskimi Alpami v ozadju.

Emonika bo prva večnamenska zgradba v Ljubljani s certifikatom BREEAM, ki je vodilna svetovna metoda za ocenjevanje trajnosti, prav tako bo Emonika pionirski okoljsko trajnostni projekt v Sloveniji.

Emonika – novo središče poslovne in urbane odličnosti

Sodoben večnamenski kompleks bo predstavljal preplet vrhunske arhitekture in bogate kulturne dediščine Ljubljane. S svojo celovito zasnovo bo korenito preoblikoval mestno veduto in postavil nov standard za sodobne, fleksibilne poslovne prostore v prestolnici.

Poleg poslovnih prostorov bo Emonika ponujala tudi nakupovalno središče, ki bo obiskovalcem nudilo vrsto trgovin, restavracij in zabavnih vsebin, kar bo pripomoglo k dinamičnemu utripu območja. V sklopu kompleksa bodo prav tako na voljo  moderna stanovanja z vrhunskimi pogledi na mesto, prilagojena za urbano življenje ter dva hotela, ki bosta namenjena tako poslovnim kot turističnim gostom, kar bo še dodatno prispevalo k privlačnosti Ljubljane kot mednarodne destinacije za poslovne dogodke in turizem.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.