Ostri spopadi pri imenovanju ravnateljice na OŠ Dravograd

Urška Polanc Urška Polanc
06.06.2018 22:43
Na seji sveta šole je absolutno večino za mesto ravnateljice dobila Danijela Ledinek, a predhodno ni prejela pozitivnega mnenja občinskega sveta, sveta staršev in učiteljskega zbora, zato se z njenim imenovanjem še vedno ne strinjajo
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
OŠ Dravograd - ob izteku šolskega leta vse prej kot mirno
Urška Polanc
Marjeti Podgoršek Rek
Danijela Ledinek
"Poslužila se je sredstev, ki kratijo človekove ustavne pravice. Ustrahovala je delavce šole, z nizkotnimi dejanji - tudi grožnjami - pa pritiskala na člane sveta zavoda, v zadnjih dneh pa tudi na člane volilne komisije, ki so dobili grozilno pismo,"

Ravnateljica ni zbirala podpisov

"Odločno zavračam take obtožbe in jasno izjavljam, da nikomur nisem grozila niti nisem zbirala podpisov. Menda so me nekateri pri tem početju želeli fotografirati, a jim ni uspelo, saj tega nisem počela,"
"Dopisno sejo občinskega sveta občine Dravograd smo sklicali zaradi odločitve sveta zavoda, da se za ravnateljico izbere kandidatka Danijela Ledinek, ki ni prejela pozitivnega mnenja občinskega sveta, sveta staršev in ne učiteljskega zbora,"
Marijana Cigala

V pričakovanju sklepa sveta

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta