Kaos v ženskih garderobah znane trgovine, bralka ogorčena: "Obupen smrad, česa takšnega še nisem videla"

A.L.
28.05.2024 09:44

"Kdor pravi, da so ženske bolj urejene, še ni videl, kako se obnašajo takrat, ko jih nihče ne vidi," je ogorčena bralka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična.
Profimedia

Minulo nedeljo se je v Splitu za marsikoga zgodila prava nočna mora. Dež je poskrbel, da ljudje prostega časa niso mogli preživljati na prostem, poleg tega so bile zaprte tudi vse trgovine. Izjema je bil nakupovalni center na vzhodu mesta. Bralci so za Slobodno Dalmacijo, ki jo povzema Jutarnji list, povedali, da je bil City Center One v nedeljo polno zaseden, težko je bilo najti celo parkirni prostor, v trgovinah v notranjosti centra pa se je trlo ljudi.

"Bila je grozljiva gneča, ženske so dobesedno hodile druga čez drugo. Poglejte, kaj so fine gospe in gospodične pustile za seboj," je hrvaškemu mediju napisala neka bralka in priložila fotografije, ki kažejo nered v ženskah garderobah znane trgovine.

"Nedrčki na tleh, odvrženi obešalniki, nepospravljena oblačila in obupen smrad. Tega še nisem videla nikoli v življenju. Kdor pravi, da so ženske bolj urejene, še ni videl, kako se obnašajo takrat, ko jih nihče ne vidi. Uboge prodajalke morajo opraviti trikrat več dela, ker nekateri ljudje nimajo osnov kulture," je bila ogorčena bralka.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta