Hit letošnje sezone sta rdeča in roza

(štr)
04.05.2024 05:00

Europarkova pomladno-poletna modna revija ob začetku nove sezone.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Špela Štamol, urednica revije Grazia, in Simona Mandl, menedžerka nakupovalnega centra Europark.
Bojan Mihalič

Prejšnji četrtek je bila ob začetku nove sezone Europarkova pomladno-poletna modna revija. Prihod pomladi je idealen čas, da v garderobo vključite nove modne kose in se poslovite od oblačil, ki vam ne služijo več. Navdih za pomlad/poletje 2024 je bilo tako najti na Europarkovi reviji na osrednjem prireditvenem prostoru, kjer se po pisti niso sprehodile le manekenke in manekeni, ampak tudi najbolj pogumni obiskovalci. Na tokratni modni reviji Rdeča preproga so predstavili najbolj trendovske kombinacije, se skozi poslovno, ulično, žensko in moško kolekcijo pomaknili proti poletnim stylingom in najlepšim kopalkam te sezone.

Utrinek z modne revije v Europarku.
Bojan Mihalič

Stylinge je pripravila Špela Štamol in ob tem zaupala, da bodo to sezono najbolj zaznamovale žareče barve – živo rdeča, rumena in roza barva. Modni kosi, ki bodo glavni trendi te sezone, so hlačni kostimi za ženske in večni jeans od glave do pet za moške. Po modni brvi so se sprehodili tudi otroci Plesne šole Sebastian, ki so predstavili pisana pomladno-poletna oblačila. Zbrane je skozi blagovne znamke in najnovejše kolekcije popeljala voditeljica Natalija Bratkovič, za glasbo je poskrbela pevka Buryana.

Modno revijo je vodila znana voditeljica Natalija Bratkovič.
Bojan Mihalič
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta