Kaj nekoč znani obrazi počnejo danes?

Gorazd Dominko
14.09.2017 19:54
Kje so sedaj Simona Rakuša, Damjan Fras in Jadranka Juras.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Simona Rakuša
TV Slovenija

Simona Rakuša

“Veliko sem dosegla, še več sem se naučila in končala se je ob ravno pravem času. Nekateri voditelji ostanejo, drugi pridejo in grejo. Sama spadam v to drugo kategorijo, in čeprav takrat tega nisem mogla tako jasno videti, je postalo jasno, da mi je odhod s televizije odprl številna nova vrata, o katerih se mi prej ni niti sanjalo,”
Simona Rakuša
Matej Potokar
“Z njihovo pomočjo sem spoznavala delovanje družbe in se z veliko vnemo ter lepim uspehom posvečala projektom na področju komunikacij in to nas je hitro povezalo.
“To mi je bilo v veliko pomoč pri razvijanju veščin na področju coachinga ter vodenja in facilitiranja delavnic, s čimer se ukvarjam danes.”
“To je mednarodni trening, ki je spremenil moje življenje na bolje. Končala sem tudi program AoEC (Academy of Executive Coaching) in se začela vse bolj posvečati delu s posamezniki in skupinami, ki želijo rasti in se transformirati, povečati svojo kreativnost, zaupanje vase, razvijati svoje vodstvene veščine in se dobro počutiti ter biti uspešni v tem, kar počnejo,”

Damjan Fras

Damjan Fras
“Poslednji skok je bil podoben čustvenemu vrtiljaku, nisem vedel, kaj bo jutri brez programa, ki bi mi ga pripravil trener. Ko enkrat zaključiš, smuči postaviš v kot in to je to, ne moreš biti rekreativni skakalec. Si ali nisi. Tašča mi je za zaključek kupila odojka, ki ga obožujem in s katerim je omilila tesnobo tistega dne,”
“Spoznal sem se na šport in trening, na vaje in športni način življenja, kako voditi fitnes center, pa se je bilo treba šele naučiti. Napak ni bilo malo. Danes lahko rečem, da znam veliko, vendar se še vedno vsako jutro sprašujem, kaj mi bo prinesel nov podjetniški dan.”
“Žena Vanja skrbi za finance, hčerka Maša za administracijo in marketing, sam pa sem še vedno hišnik, direktor, osebni trener in inštruktor spinninga. Drži, večino leta se zbujamo ob štirih zjutraj in hodimo spat okoli enajstih zvečer, a ker v delu uživamo ne gledamo na uro.”

Jadranka Juras

Jadranka
“Ne, nisem potegnila črte čez pop, vsaka dobra glasba me namreč motivira in si jo želim izvajati,”
“V bistvu se sploh nisem umaknila s slovenske glasbene scene, kajti v njej zavzeto in iskreno delujem neprekinjeno že več kot 20 let. Drugače je le to, da mediji ne pokrivajo klasike in se jim klasični glasbeniki ne zdijo zadosti ‘in’ oziroma menijo, da so nezanimivi za širšo publiko,”
Alenko Slokar Bajc
“Danes se mi nekako zdi, da morda vseeno tudi tu še nisem rekla zadnje. A trenutno lovim zadnje sekunde za uspeh v klasičnih vodah in temu sem predana z vsakim atomom in tonom,”
(G. Donizetti: Roberto Devereux
“Premalo je publike in preveč prilagajanja temu, kaj naj bi bilo ‘in’ in kaj bodo ljudje kupili. Bolestno zasledovanje všečnosti. Embalaže brez vsebine je na vsakem koraku preveč, v vseh sferah družbenega življenja. Mene glasba ne zanima skozi oči obrtnika, temveč zgolj skozi oči ponižnega izvajalca. Ljubiti umetnost v sebi, ne sebe v umetnosti.”
Cel članek lahko preberete v septembrski številki reviji OBRAZI.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta