Izbrali dopustniški utrinek letošnjega poletja. Najboljša posnetka sta ...

V.B.
11.09.2021 05:00

Zmagovalca tradicionalne Večerove akcije sta Aleksander Žižek in Drago Pipuš.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zmagovalna fotografija po izboru strokovne žirije: Tema bo, gremo spat ... 
Aleksander Žižek

Poletje se je poslovilo, z njim pa tudi naša in vaša fotografska akcija Poletni dopustniški utrinek. Letos ste na Večerovo spletno stran sicer naložili nekoliko manj posnetkov kot minula leta, tudi na naši strani je bilo nekaj tehničnih težav, a to ne pomeni, da so bili manj kakovostni. Nadaljeval se je trend, ki ga zaznavamo že več let; velikanska večina fotografij je bila narejena z mobilnim telefonom, nekatere obogatene z uporabo vseh mogočih filtrov, ki jih sodobni mobilniki imajo, v le redke posnetke pa je bilo poseženo z računalniškimi orodji. Kar nas veseli.

Največ všečkov na Večerovi spletni strani: Pogled proti Jalovcu
Drago Pipuš

Tako vi kot mi smo izbrali tudi najljubši oziroma najboljši posnetek. Večerova strokovna komisija, ki jo je vodil urednik fotografije Sašo Bizjak, je za najboljši posnetek izbrala motiv Tema bo, gremo spat ..., katere avtor je Aleksander Žižek. "Dobra igra senc in motiv te pritegneta, tako da te začne zanimati, o čem se otroci pogovarjajo in kaj počnejo ...," je izbor komentiral Bizjak. Avtor bo za nagrado dobil pohodni nahrbtnik Nes in darilne bone Desetak v vrednosti 40 evrov. Največ všečkov je prejela fotografija Pogled proti Jalovcu avtorja Draga Pipuša, ki prejme potovalno torbo Scandinavia Soho in darilne bone Desetak v vrednosti 30 evrov. Izžrebali smo tudi enega od obiskovalcev Večerove spletne strani s fotografijami. To je Marija Bertoncelj iz Škofje Loke, ki prejme darilne bone Desetak v vrednosti 30 evrov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta