(FOTO) Nekoč ga je poznal ves svet, zdaj bo s športom in piščancem služil milijone

A.L.
13.01.2023 10:06

Collinu se je v letih po internetni slavi uspelo razviti v odličnega igralca ameriškega nogometa.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ime Dieunerst Collin vam verjetno ne zveni znano, četudi ste tega fanta videli neštetokrat. Mladi Američan je pred leti postal spletna zvezda, znan kot Popeyes meme kid. Collina so namreč leta 2013 v verigi hitre prehrane Popeyes posneli v priljubljenem videu, posnetek pa so hitro začeli uporabljati za tako imenovane gife in meme po vsem svetu.

Collinu se je v letih po internetni slavi uspelo razviti v odličnega igralca ameriškega nogometa. Na srednji šoli East Orange je osvojil državni naslov in kmalu postal univerzitetni igralec na univerzi Lake Erie v Ohiu. Zahvaljujoč prizadevanjem njegovih spletnih oboževalcev pa je zdaj podpisal donosno pogodbo, ki bi mu lahko prinesla milijone dolarjev. Postal je namreč obraz verige Popeyes, specializirane za piščančje izdelke.

V skladu z ameriško zakonodajo lahko univerzitetni športniki služijo z uporabo lastnega imena in družbenih medijev. 183 centimetrov visok in 140 kilogramov težek ​Dieunerst Collin​ je to priložnost zagrabil in jo bo karseda najbolje izkoristil. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta