Dogodek iz sanj: Ob Trojiškem jezeru megaspektakel z Luko Šulićem, Nino Pušlar in Perpetuum Jazzile

Denis Živčec Denis Živčec
08.09.2020 11:00

Sredi naravnost nemogočih časov v Sveti trojici v Slovenskih goricah pripravljajo verjetno največji koncertni dogodek koronskega leta 2020. "Le malo ljudi se je že lotilo priprave scenografije na 56 hektarjih," pravi župan David Klobasa.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
David Klobasa: "Želimo ustvariti visokokakovostno prireditev. Menim, da bo prav kakovost v časih, ki ne kličejo po množicah, ključnega pomena."
OSebni arhiv

Začelo se je v sanjah. Čisto zares. Davidu Klobasi, mlademu županu Sv. Trojice, se je v sanjah prikazal dogodek, kot ga pri nas še nismo videli. Z vznemirljivo idejo v glavi je poklical Dejana Ozimiča iz Soundbiroja, enega najbolj znanih ozvočevalcev v državi. Vdihnila sta in iz sanj je počasi začela nastajati Trilogija, brez dvoma največji projekt, ki se ga je kdo lotil v najbolj zmešanem lin nedružabnem letu novega tisočletja. Trije dnevi, trije koncerti, trije veliki izvajalci, ki bodo ekskluzivne koncerte pripravili pred impozantno scenografijo Trojiškega jezera. 25. septembra bo tam ob 20.00 koncertirala Nina Pušlar, 26. septembra Perpetuum Jazzile in 27. septembra svetovni čelistični zvezdnik Luka Šulić, mariborska polovica globalne senzacije 2Cellos.

David Klobasa: "Želimo ustvariti visokokakovostno prireditev. Menim, da bo prav kakovost v časih, ki ne kličejo po množicah, ključnega pomena."
OSebni arhiv
Trojiško jezero bo postalo impozantna scenografija tridnevnega glasbenega posladka. 
Visit Trojica
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta