(VIDEO) Grozen odnos: V javnost prišel posnetek, na katerem Piquejeva mama napada Shakiro in jo grabi za obraz

D.Ži
26.01.2023 09:36

Potem ko je kolumbijska pevska zvezdnica na balkonu namestila lutko čarovnice, ki kaže proti taščini hiši, je postalo jasno, kaj si misli o njej.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Na družbenih omrežjih se je pojavil posnetek, ki razkriva, kako slab odnos sta v resnici imeli Shakira in Piquejeva mama Montserrat Bernabeu. Potem ko se je izvedelo, da je Shakira na svoj balkon postavila lutko čarovnice, ki kaže proti hiši bivše tašče, so jo mnogi napadli, češ da ne sme vpletati Piquejeve mame v svoj ljubezenski razpad.

Po posnetku, ki je bil nedavno objavljen na družbenih omrežjih, mnogi verjamejo, da se je Montserrat močno vpletala v njuno razmerje.

Reuters

Na posnetku je očitno, da se pevka in nogometaševa mama prepirata. V nekem trenutku Piquejeva mama jezno zgrabi Shakirin obraz, pevka pa v hipu premakne roko.

Po poročanju tujih medijev je tašča Shakiri v tistem videu dejala: "Moraš držati jezik za zobmi." Ko se je odvijal njun prepir na ulici, je Pique samo stal zraven in opazoval.

epa

Posnetek dogodka, ki je šele zdaj pristal na omrežjih, je bil posnet že prej, točen datum pa ni znan. Številni uporabniki družbenih omrežij so nad videnim ogorčeni, komentarji se kar vrstijo.

"Ne morem verjeti, da je Pique samo stal, medtem ko je njegova mama prijela Shakirin obraz", "Poglej Piqueja. Ničesar ne naredi. Ne ve, kako zaščititi Shakiro pred lastno materjo. To ni moški", "To naredi bolan človek. Poglej jezo v očeh Piquejeve mame", je nekaj komentarjev.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta