Zelo kočljivo razkritje: Član kraljeve družine je zvezdnico vabil na orgijo in ji ponujal mamila, tudi grozili so ji

D.Ži
24.04.2024 11:38

Odkar je izšla njena težko pričakovana biografija, se scena trese, saj slavna igralka razkriva tudi zelo mračne strani zvezdništva.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Rebel Wilson je v z razkritjem britansko kraljevo družino spravila v novo hudo zagato. 
Profimedia

Igralka Rebel Wilson v svojih spominih "Rebel Rising" šokira z novimi razkritji o svojem življenju. Med drugim trdi, da jo je član britanske kraljeve družine vabil na orgije in ji ponujal uživanje mamil, poroča Page Six. Čeprav plemiča ni imenovala, pravi, da gre za moškega, ki je verjetno petnajsti ali dvajseti v vrsti za prestol.

Rebel pravi, da je na tisti zabavi hitro pobrala šila in kopita.  
Profimedia

Trdi, da je leta 2014 prejela "vabilo v zadnjem hipu" in da ji je član kraljeve družine povedal, da potrebujejo "več deklet" na dogodku s srednjeveško tematiko. Zabava je potekala na domu ameriškega tehnološkega milijarderja blizu Los Angelesa. "Kakšna popolna priložnost, da si najdeš fanta, sem pomislila," je zapisala v svoji knjigi, nato pa ugotovila, da so bili moški tam oblečeni v viteze, medtem ko je bil bazen poln žensk, oblečenih v sirene. Igralka pravi, da je plemiča tam videla uživati mamila.

Nova knjiga "Rebel Rising" je dvignila oblak prahu. 
Profimedia

Povedali so ji, da je droga "za orgije", saj se te reči običajno odvijajo v nočnih urah na zabavah tehnološkega milijarderja. "Ni mi treba posebej poudarjati, da sem pobrala obleko in zbežala od tam, kolikor hitro sem lahko," je zapisala v spominih o orgijah, ki jim nazadnje ni bila priča.

Igralka pravi, da so ji zaradi napovedane objave knjige celo grozili. 
Profimedia


V svoji novi knjigi je tudi razkrila, da ji je hollywoodski zvezdnik grozil, potem ko je izvedel, da bo nastopil v njenih prihajajočih spominih, piše New York Post. "Najel je kriznega piarovca ​​in odvetnike. Skuša preprečiti medijsko pozornost, ki jo prinaša moja nova knjigi," je igralka zapisala v svoji instagramovsi zgodbi, ki jo je kasneje izbrisala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta