(FOTO) Ganljiv poklon: Meghan je princa Harryja poljubila tako, kot je Diana leta 1985 Charlesa, le bolj sramežljivo

D.Ži
25.05.2022 09:15

Nekaterim se bo zagotovo zdelo, da se vojvodinja promovira na račun pokojne tašče, a priznati je treba, da gre za res domiselno potezo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Vojvodinja susseška, 40-letna Meghan, je prišla v kalifornijsko Santa Barbaro, da bi podprla svojega moža, 37-letnega princa Harryja. Nekdaj najljubši kraljičin vnuk je sodeloval na polo turnirju, kjer je njegova ekipa na koncu zmagala.

Profimedia

Dogodek je bil odprt za javnost in je pritegnil številne zvezdnike in zvezdnice, vključno z igralkama Rebel Wilson in Abigail Spencer. Meghan je bila, kot vedno, zelo elegantno oblečena. Blestela je v belem krilu, črni srajci z belimi pikami, na glavi je imela velik črn klobuk. Zmagovalcem je podelila nagrade, član zmagovalne ekipe pa je bil tudi princ Harry.

Profimedia

Potem ko je čestitala preostali ekipi, je možu izročila plaketo in ga strastno poljubila. Poljub je poskušala zakriti z roko.

Profimedia

Veliki ljubitelji zgodb kraljeve družine so se spomnili na nepozabni trenutek iz leta 1985, ko je glavno nagrado možu Charlesu podelila princesa Diana, Meghanina pokojna tašča. Le da Harryjeva mama poljuba ni zakrila. 

Profimedia

Še posebej zanimivo je, da je princesa Diana ob tej priložnosti nosila belo srajco s črnimi pikami, Meghan pa zdaj črno z belimi pikami, kar zagotovo ni naključje. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta