(VIDEO) Rap bitka v Ljubljani se je sprevrgla v šokanten pretep

V.M./Njena.si
23.10.2024 10:06

Nastopajoča sta se na odru ljubljanskega kluba mlatila, v zrak je skočila ekipa iz ozadja, gledalci pa so pohlastali nepričakovan zalogaj kruha in iger.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična. 
Profimedia

Konec tedna se je v priljubljenem ljubljanskem klubu odvil dogodek Hip hop reunion 2024, na katerem so nastopila znana imena iz sveta hip hop glasbene scene. Ljubitelji tovrstnih dogodkov so bili tekom večera deležni popestritve, ki je nemara niso pričakovali, med rap bitko se je namreč vnel spor med dvema nastopajočima. Kot je mogoče zaslediti na družbenem omrežju TikTok, sta pesti pomerila raperja z umetniškim imenom Wera Bestrd in Unknown. Če se je sprva zdelo, da gre za načrtovano potenciranje napetosti, pa je po drugi klofuti, ki je izzivajočemu raperju s klobukom pošteno premaknila glavo, postalo jasno, da so stvari ušle izpod nadzora.

28-letni Ljubljančan na piranskem pomolu tepel dekle, na pomoč so ji priskočili tudi turisti

Najprej je ukrepal mešalec zvoka, ki je zagalopiral izza elektronske mize, njemu pa se je pred prihodom dveh varnostnikov pridružil še snemalec dogodka, ki ga je kljub dobrim namenom v vsej ihti pometlo z odra. Vse se je odvilo bliskovito hitro, a trenutek, v katerem so telesa članov ekipe poletela nad raperja, nemara res spominja na prizor iz kakšnega filma.

Pa publika? No, ja, zdi se, da so se mnogi ob dozi adrenalina odkrito zabavali, kar je vznemirilo predvsem tiste, ki so posnetek zasledili na platformi TikTok. "Zabredli smo kot družba," meni eden izmed spletnih uporabnikov. Kruha in iger, kajne?

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta