Neznanci obkrožili 29-letnika in ga pretepli, nato so se spravili še na njegovega prijatelja

Sijan Pretnar
02.10.2024 08:58

V soboto pa so možje postave posredovali še pri dveh prepirih, perje je tokrat frčalo med ženskami.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Policisti še preiskujejo okoliščine sobotnega nočnega pretepa v enem od izolskih gostinskih lokalov. Najprej so štirje neznanci pretepli Portorožana, nato pa še njegovega prijatelja iz Kopra, ki ga je hotel rešiti pred njimi.

Zakaj so se štirje nasilneži spravili na Portorožana, včeraj še ni bilo znano. Policiste so v noči na soboto, nekaj minut po drugi uri, obvestili o pretepu v enem od gostinskih lokalov v bližnji okolici mesta. Štirje neznanci so nenadoma obkrožili 29-letnika iz Portoroža, nato pa je začelo padati po njem. Posredovali naj bi tudi varnostniki in jih poskušali ločiti. A se je nadaljevalo še pred lokalom. Takrat se je v pretep vmešal še 29-letnik iz Kopra, ki je hotel pomagati svojemu prijatelju in ga rešiti pred napadalci. Ti pa so začeli pretepati še njega, tako da je pod udarci padel na tla.

Napadalci so odšli še pred prihodom policistov. Ti zdaj še preiskujejo okoliščine pretepa, in sicer v smeri kaznivega dejanja nasilništva, in ozadje brutalnega napada.

V soboto so možje postave posredovali še pri dveh prepirih, perje je tokrat frčalo med ženskami. V okolici Kopra je 83-letna ženska kričala in žalila svojo 40-letno sosedo. Policisti so se od 83-letnice poslovili s plačilnim nalogom. V okolici Sežane je spor med ženskama prerasel v fizično obračunavanje. 43-letnica je drugo žensko napadla, jo prijela za roko, jo potiskala skozi vrata in nazadnje brcnila. Pri tem jo je tudi lažje poškodovala. Policisti bodo 43-letnico tožilstvu ovadili zaradi kaznivega dejanja lahke telesne poškodbe.

V nedeljo pa so policisti ukrepali še zaradi dogajanja na avtobusnem postajališču v Kopru. Tam se je voznik romunskega avtobusa, 39-letni albanski državljan, nedostojno vedel do 53-letnega moškega iz okolice Ilirske Bistrice. Policisti so tudi 39-letniku izročili plačilni nalog.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta