(VIDEO) Nekdanjo evrovizijsko predstavnico med koncertom zadela huda možganska kap, za njeno življenje se še borijo

D.Ži
27.09.2024 11:29

Pred koncertom je tarnala zaradi glavobola, da je nekaj narobe, je hitro posumilo tudi občinstvo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Legendarna grška pevka Marinella je v smrtni nevarnosti, potem ko jo je med koncertom v Herodeionu v Atenah zadela huda možganska kap.

Koncert v antičnem gledališču naj bi bil krona karieri 86-letne pevke, ki je pred nastopom tarnala zaradi glavobola. Občinstvo je začelo opažati, da je nekaj narobe, nato pa je med izvedbo "Ego Ki' Esy (Ta Logia Einai Peritta)" Marinella padla na tla.

Takoj so ji na pomoč priskočili člani njene spremljevalne zasedbe in njen osebni zdravnik, ki so jo takoj prepeljali v bolnišnico Higeia, kjer se zdravniki borijo za njeno življenje.

Marinella, rojena leta 1938 v Solunu, je začela peti leta 1957 in izdala okoli 40 albumov. Nastopila je na številnih mednarodnih festivalih, leta 1974 pa je bila izbrana kot prva grška predstavnica na Pesmi Evrovizije. Čeprav je osvojila šele 11. mesto, medtem ko je zmago slavila švedska skupina Abba, to ni zmanjšalo njene priljubljenosti v rodni Grčiji.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta