Slavna tenisačica nepričakovano prekinila kariero in izginila brez sledu, o njeni družini zdaj krožijo čudne informacije

D.Ži
08.10.2024 10:21

Izjemna športna kariera, vzhajajoča modna kariera, vmes pa kup očitkov o goljufanju, davčnih utajah in celo ropu. Slavna tenisačica se je prej ali slej morala oglasiti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Camila Giorgi se sooča s kupom neuglednih obtožb.  
Profimedia

Italijanska teniška igralka Camila Giorgi (32) je v začetku maja letos nenadoma končala svojo teniško kariero. Gazzetta dello Sport je takrat poročala, da se bo popolnoma posvetila manekenstvu in poslu z lastno znamko spodnjega perila, isti medij pa je nato objavil, da je "izginila brez sledu", tako kot njena mama Claudia, oče Sergio ter brata Amadeus in Leandro. Zaradi davčnega dolga. Pisalo se je tudi, da je sodelovala pri goljufijah s ponarejanjem covidnih potrdil.

Giorgi se je čez nekaj časa vendarle pojavila, potem ko so jo obdolžili ropa vile v Firencah, kjer je živela v najemu. Obdolžil jo je lastnik vile, češ da je ukradla stvari, vredne od 50 do 100 tisoč evrov. Nekdanja teniška igralka je gostovala v italijanski oddaji Verissimo in razjasnila vse obtožbe, povezane z njo.

Profimedia

"Nikoli nisem bežala! Nasmejala sem se govoricam iz časopisov. Italije nisem zapustila, da bi se izognila plačilu davkov. Moj odvetnik mi je povzročil veliko težav, za katere sploh nisem vedela, dokler ti sumi niso prišli v javnost. Družina ni bila seznanjena s situacijo, svetovali so mi drugi ljudje, to je bila njihova služba. Dolga leta sem hotela opustiti tenis. Večkrat sem si lahko vzela večmesečni premor, a psihičnih in fizičnih naporov, ki jih prinašajo potovanja in turnirji, nisem več zdržala. V Miamiju sem živela tri leta, zdaj sem se tja preselila za stalno. Moji starši živijo v Kaliforniji," je dejala.

O obtožbah pa: "Pohištva nismo ukradli, hiša je bila brez pohištva. Najemnino smo plačevali ves čas, ti šokantni očitki so smešni. Novembra bo sodna obravnava glede covidnih potrdil. Zelo sem presenečena, tej zdravnici sem zaupala. Dala mi je injekcijo in potrdila covidno potrdilo. Kasneje sem ugotovila, da ni šlo za cepivo proti koronavirusu, zato sem se temu primerno cepila."

Profimedia

Giorgi je imela zelo uspešno kariero, s turnirji je zaslužila več kot šest milijonov evrov. Osvojila je štiri naslove, največji uspeh na turnirjih za grand slam pa je dosegla leta 2018, ko je igrala v četrtfinalu Wimbledona.

Najboljša uvrstitev v karieri ostaja njeno 26. mesto, prav tako iz leta 2018, zdaj pa je na 116. mestu. Na olimpijskih igrah v Tokiu je izpadla v četrtfinalu. Nazadnje je bila na igrišču marca na turnirju masters v Miamiju.

Ob tenisu je kariero razvijala tudi v manekenstvu. Svoje fotografije v spodnjem perilu redno objavlja na družbenih omrežjih za promocijo lastne znamke Giomila. Na instagramu ima več kot 720 tisoč sledilcev.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta