Družinska drama: Angleškega nogometaša posneli med varanjem žene, ta je med Eurom dala v prodajo družinsko vilo

D.Ži
25.07.2024 10:08

Z nič kaj prijetnimi občutki ni na zelenico evropskega nogometnega prvenstva stopil Kieran Trippier, ki bo očitno kmalu ločen, saj so ga paparaci zasačili pri skoku čez plot.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kieran Trippier se je znašel v kar hudi zakonski godlji. 
Profimedia

Angleški reprezentant Kieran Trippier je tik pred ločitvijo od žene Charlotte. Bila je ena redkih nogometaških soprog, ki v Nemčiji na tribunah ni bodrila angleške reprezentance, in povsem jasno je, zakaj.

Maja 2023 so namreč Trippier in soigralci iz Newcastla slavili uvrstitev v Ligo prvakov. A tisto noč je pristal z drugo žensko, kar so ovekovečili paparaci in to objavili na spletu. Fotografije je seveda videla tudi Charlotte, ki je bila takrat na počitnicah v Španiji.

Žena mu je nemudoma prenehala slediti na družbenih omrežjih in pred kratkim objavila skrivnostno sporočilo.

"Prej ali slej preboliš sranje, za katerega si prisegel, da ga ne boš nikoli prebolel, in to je najboljši občutek na svetu," je zapisala na Instagramu. Ta objava nakazuje, da sta Charlotte in Kieran po njegovi aferi tik pred ločitvijo.

Po poročanju Daily Maila naj bi bil njun zakon že nekaj časa v krizi, čeprav sta se nesoglasja poskušala rešiti že pred evropskim prvenstvom. Kot kaže, jima ni uspelo, ker Charlotte na tribuni ni bilo.

"Že nekaj časa je znano, da nista v dobrih odnosih. Imela sta težave in sta jih poskušala rešiti, a se je vse skupaj izkazalo za precej zahtevno. Charlotte je med Eurom ostala v Angliji z njunima otrokoma, za razliko od drugih žen, ki so odletele v Nemčijo na tekme. Zanimivo bo videti, kaj se bo dogajalo med njima po Euru," je medijem dejal vir med prvenstvom.

Charlotte je družinsko hišo, vredno 3,8 milijona funtov (4,5 milijona evrov), dala v prodajo, medtem ko je bil Kieran na Euru.

Par je poročen od leta 2016 in ima tri otroke. Mnogi se zdaj šalijo, da je Kieran "še slabši od Walkerja". Kyle Walker je bil namreč med evropskim prvenstvom v težavah, saj sta v Nemčijo navijat za Anglijo prišli njegova žena Annie Kilner in ljubica Lauryn Goodman.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta