Sladko pričakovanje: Že nekaj časa se je govorilo, zdaj pa je Darja Gajšek veselo novico končno potrdila

D.Ži
27.03.2024 08:55

Naša priljubljena pevka in voditeljica z velikim veseljem zre proti mesecem, ki so pred njo, saj se ji je izpolnila želja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Darja Gajšek je že nekaj časa del Jutranje budnice na Veseljaku. 
Tv Veseljak Golica

Z zares veselo novico je Darja Gajšek te dni razveselila svoje oboževalce in spletne sledilce, ko jim je povedala, da se spet vrača v večerni televizijski program, kjer je nekoč kraljevala na naši javni televiziji, tokrat pa bo sedla na voditeljsko mesto oddaje Veseljak v živo na TV Veseljak Golica. Kot že ime pove, gre za oddajo, ki bo potekala v živo. "Ker imamo radi slovensko glasbo, smo za vas na Veseljaku pripravili nekaj novega! Nekaj edinstvenega! Nekaj, kar bo samo na TV Veseljak Golica. V živo," je na družbenih omrežjih sporočila vzhičena Darja. 

Oddaja bo sprva na sporedu od aprila do sredine junija in sicer vsak torek ob 20. uri, ponovitev pa si boste lahko ogledali v soboto ob 20. uri. "Nato se bomo od septembra dalje podali v novo sezono, ki bo še boljša in še večja," pravi voditeljica. Prvo oddajo si lahko ogledate v torek, 2. aprila, ob 20.00.

Darja že komaj čaka, da stopi pred kamere, pričakovanje je zelo sladko. "Vedno je prostor za še eno glasbeno oddajo, sploh če v njej prevladuje narodno zabavna glasba, ker če smo čisto iskreni, to glasbo posluša vsaj pol milijona Slovencev. K sodelovanju bomo povabili glasbene skupine in ansamble, ki so pustili pečat v našem glasbenem prostoru in so dovolj kakovostni, da lahko zaigrajo v živo," najavlja voditeljica, ki je tudi pevka, izvrstno pa igra tudi na harmoniko. Že nekaj časa je tudi del Jutranje bodnice na Veseljaku. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta