(FOTO) Darja, kaj se dogaja? Pravijo, da je Veseljakova voditeljica pokazala najlepši slovenski dekolte tega leta

D.Ži
27.02.2024 10:54

Svoj čas je s svojimi modnimi izbirami delila mnenja, vmes se je nekoliko umirila, zdaj pa se je za posebno presenečenje spet simpatično razpela.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Darja Gajšek danes razveseljuje gledalce in poslušalce Veseljaka, občasno preseneti tudi kakšne praznovalce.
Igor Napast

Darja Gajšek je ena tistih glasbenic in televizijk, ki gledalcem s svojo svetlo energijo in prisrčnim nasmehom zmeraj polepšajo dan, veliko pozornosti pa namenja tudi svoji garderobi. Njene modne izbire so skozi leta nekajkrat pošteno razburkale domišljijo oboževalcev, nekatere pa tudi razdelile mnenja. Spomnimo se nekaterih njenih modnih poskusov v oddajah Poletni in Zimski pozdrav. Nekateri so vihali nosove, češ da je tovrstna razpetost za oddaje z narodno-zabavno vsebino neprimerna, drugim je bilo všeč, da Darja ni zapeto dekle in da je očitno zelo ponosna na svoje naravne čare.

Vmes se je modno nekoliko umirila, zato je bilo presenečenje toliko večje, ko je med svoje spletne sledilce poslala fotografijo, na kateri jo vidimo v preprostem, a drzno dekoltiranem črnem topu, ki lepo poudarja njeno oprsje. Nekateri menijo celo, da je pokazala najlepši slovenski dekolte tega leta. Čez top je poveznila črn suknjič, posejan z bleščicami. Šlo je seveda za posebno priložnost. 

"Pred odhodom na presenečenje sem vam želela poslati en lep pozdrav!" je pripisala fotografiji. Ni skrivnost, da je Darja zelo zaželena gostja številnih praznovanj, porok in drugih slavij. 

Darja je zadnje čase v življenjih gledalcev spet zelo prisotna, saj je voditeljica na Veseljaku, zelo uživa tudi v zasebnem, družinskem življenju, kjer se vse vrti okoli njenega Alena Jankovića in hčerke Eme. Družina se je pred časom tudi preselila v obnovljeno hišo. Prenova je trajala kar nekaj časa, a bilo je vredno malce potrpeti. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta