(FOTO) Ko boste videli, kako je svojo hišo opremila Darja Gajšek, boste ostali brez besed

A.L.
28.12.2023 11:16

Darja je na družbenih omrežjih že večkrat pokazala kakšno podrobnost iz svojega doma.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V božičnem času je njihov dom prav posebej okrašen, utrinke domačega vzdušja pa rada deli tudi s svojimi sledilci na družbenih omrežjih.
Igor Napast

Priljubljeni slovenski voditeljici in glasbenici Darji Gajšek prazniki veliko pomenijo. Takrat si vzame nekaj prostih dni in se druži s tistimi, ki jih ima najraje, s soprogom Alenom in njuno hčerko Emo.

V božičnem času je njihov dom prav posebej okrašen, utrinke domačega vzdušja pa rada deli tudi s svojimi sledilci na družbenih omrežjih.  Darja in Alen sta na svoj dom zelo ponosna. Gre namreč za staro hišo, ki jo je Alen dobil od svojih staršev, par pa jo je več let skrbno obnavljal. Vanjo sta vložila veliko denarja, dela in truda, zato jim je zdaj, ko je projekt končan, še toliko lepše.

Darja je na družbenih omrežjih že večkrat pokazala kakšno podrobnost iz njihovega doma, na eni od zadnjih fotografij pa je v prvem planu praznično okrašena dnevna soba.

Kot kaže, ima par veliko občutka za estetiko. Dnevna soba je v belem, v njej pa izstopa velik temno siv kavč, na katerem je dovolj prostora za celo družino. Kot je razvidno s fotografij, je paru pri srcu tudi minimalizem, saj je prostor opremljen le z najnujnejšimi stvarmi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta