Priljubljena slovenska TV-voditeljica med nosečnostjo spoznala novega moškega. Spregovorila je tudi o nasilju

D.Ži
13.06.2022 10:30

Jasmina Kandorfer pravi, da se je z nekdanjim partnerjem razšla brez jeze in zavisti, žal pa v življenju ni vedno imela takšne sreče.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Aleš Kobav

Jasmine Kandorfer ni treba posebej predstavljati, saj je že leta dobra znanka gledalcev, zlasti tistih, ki jih zanimajo pogovori o alternativnih življenjskih temah, tudi zdravstvenih, ki na malem zaslonu sicer težko najdejo svoje mesto. Tokrat je voditeljica Klepeta ob kavi spregovorila o sebi in za Žurnal24 razkrila, da je svojega aktualnega fanta spoznala sredi nosečnosti. Že leto po tem, ko je bivšemu partnerju rodila hčerko, sta se odločila za skupno življenje.

Z nekdanjim partnerjem naj bi se bila razšla na zelo zrel način, brez jeze in zavisti. Pravi, da je njen bivši zelo čustveno inteligenten in da sta bila med seboj vedno iskrena. Ko gleda nazaj, meni, da sta bila dobra partnerja, danes pa sta prijatelja, ki sta bila v zvezi sedem let. Tudi ko je doma rodila, je njen bivši bil prisoten.

Marka, zdajšnjega partnerja, naj bi bila spoznala, ko je prišel na razgovor za delo. Kemija med njima se je vzpostavila takoj. Iz sodelavcev sta nastala partnerja.

Niso pa vsi razhodi v njenem življenju bili tako mehki. V intervjuju za Ono Plus je govorila tudi o izkušnji zveze z nasilnežem.

"Eden najtežjih trenutkov je bil razhod z nekdanjim partnerjem, ki je bil psihofizično nasilen do mene, in ko sem se v trenutku, ob prepoznanju njegove nezvestobe, odločila, da grem, me je po vrnitvi iz službe čakala zamenjana ključavnica. Nisem mogla do svojih stvari, ostala sem brez vsega, pri 21 letih. Tedaj me je zadelo spoznanje, da mi lahko vzameš vse, ne moreš pa mi vzeti 'sebe', bistva. In življenje, ki ga danes živim, je lepo," je povedala v intervjuju.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta