(FOTO) Shakira je Piqueja zalotila v postelji s to 20-letnico, ljubica je razkrila sočne detajle

D.Ži
06.06.2022 10:40

Potem ko se je nepričakovano razšel eden najlepših parov na sceni, se je oglasila tudi ženska, s katero naj bi nogometni zvezdnik ljubimkal.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Pevka Shakira in nogometaš Gerard Pique sta veljala za enega najlepših in usklajenih parov na svetu, novica o njunem razhodu po dolgih 12 letih je javnost zelo presenetila.

Nekdanja partnerja sta novico tudi uradno potrdila. Kaj je šlo narobe? Težava ima očitno ime. Mediji pišejo o 20-letni seksbombi Suzy Cortez, ki jo španski mediji vidijo kot glavni razlog za njun razhod. Shakira naj bi jo našla v postelji s Piquejem.

Profimedia

"On je bil tisti, ki mi je poslal neposredno sporočilo. Edina igralca Barce, ki mi nikoli nista poslala ničesar, sta bila Messi in Coutinho. Sta odlična moža in spoštujeta svoji ženi. Shakira si tega ni zaslužila. Spraševal me je, kdaj se bom vrnila iz Brazilije v Evropo, vedno me je spraševal o moji zadnjici, zanimalo ga je, kako velika je zame, motilo pa ga je tudi, da Messi z moje strani dobiva veliko pozornosti," besede ljubice navaja El Diario NY.

Suzy na njenem Instagram profilu spremlja 22.000 ljudi, s katerimi vsak dan deli svoje provokativne in zelo zapeljive fotografije, v opisu profila pa piše, da je manekenka, športnica, televizijska voditeljica in poslovna ženska.

Razhod je Shakira potrdila v uradnem sporočilu za javnost, potem ko so več dni krožile govorice, da se je njuno razmerje po 12 letih končalo zaradi Piquejeve afere z drugo žensko.

"Žal morava potrditi, da se ločujeva. V dobro otrok, ki so najina največja prioriteta, spoštujte našo zasebnost. Hvala za razumevanje," je sporočila pevka, poroča Daily Mail.

Po poročanju španskih medijev je Shakira Piqueja ujela v postelji z 20-letnico, o kateri je bilo doslej malo znanega. Nekdanji par so nato paparaci posneli skupaj v avtomobilu in bila sta opazno slabe volje. Zdaj je tudi jasno, zakaj.

Velika ljubezen je po enajstih letih zbledela.
Profimedia

Pevka in desetletje mlajši nogometaš sta se spoznala na snemanju videospota za njen singel "Waka Waka (This time for Africa)", ki je pozneje postal uradna himna svetovnega prvenstva v nogometu 2010 v Južni Afriki.

Svojo zvezo sta potrdila maja 2011, ko se je Gerard pridružil Shakiri na odru na njenem koncertu v Španiji. Septembra 2012 je pevka na Instagramu objavila, da z njim pričakuje prvega otroka. 

Profimedia

Shakira je večkrat povedala, da se ne nameravata poročiti, saj to v njuni zvezi ne bi ničesar spremenilo. No, vsaj kak sodni strošek sta si s tem prihranila. 

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta