Po ločitvi od Jurija Zrneca je zvezdnica serije Skrito v raju srečno zaljubljena v tega simpatičnega igralca

D.Ži
30.09.2024 10:19

"Z nekdanjim možem si glede starejših dveh hčera zelo stopava nasproti," pravi Sabina Kogovšek in dodaja, da ni prostora za stara negativna čustva.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sabina Kogovšek v Skrito v raju igra Julijo Steiner. 
Profimedia

Gledalcem priljubljene serije Skrito v raju je ni treba posebej predstavljati, saj je Julija Steiner, ki jo igra Sabina Kogovšek, ena glavnih junakinj - je hči dr. Edvarda Steinerja ter mati Marka ter Ele, ustvarjalci serije so si njen lik zamislili kot zelo intriganten, delno tudi negativen, kar pa ne vpliva na priljubljenost igralke, ki jo žanje navdušenje, odkar gledalcem dela družbo v dnevnih sobah. 

O Sabini Kogovšek smo pred približno desetletjem veliko brali tudi v povezavi z ločitvijo od igralca Jurija Zrneca, danes zvezdnika serije Ja, chef!. O koncu zveze umetnika nikoli nista prav veliko govorila, danes je to tema, ki jo z njima načnejo le še redki, čeprav je znano, da sta ohranila korekten, spoštljiv odnos. Pred časom je Kogovšek o svojem bivšem možu spregovorila za revijo Jana. 

Sabina Kogovšek v predstavi Bedenje leta 2019, ob njej Pia Zemljič, Ivo Ban, Saša Tabaković in Urban Kuntarič.
Peter Uhan

"Z nekdanjim možem si glede starejših dveh hčera zelo stopava nasproti, spoštujeva dogovore, ker je to najina dolžnost. Ne glede na ločitev je moja dolžnost preseči svojo bolečino in neproduktivno jezo predelati v ljubezen, ki jo dajem svojim otrokom. Imam samo eno ljubezen, s katero hranim vse, ki jih imam rada. Da je lahko imam dovolj, ni prostora za stara negativna čustva," je povedala Jani. Takrat je spregovorila tudi o svojem novem partnerju, igralcu in fotografu Jerneju Čamplju, s katerim si je ustvarila družino. 

"To preprosto veš, saj ti tako govorita srce in glava. Nisem si predstavljala, da bom imela z Jernejem še enega otroka. Poslušala sem sebe in sledila svojim željam. Tega nisem načrtovala. Zgodilo se je, ko sem opravila z negativnimi čustvi iz preteklosti in živela naprej. Zdaj nas je pet, štiri ženske in en moški, s katerim moramo zelo lepo ravnati, saj ga imamo vse zelo rade," je povedala. 

No, novo ljubezen je že davno našel tudi Jurij Zrnec, ki je v zvezi z glasbenico Aleksandro Ilijevski. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta