Nič kaj dobra novica za gledalce slovenskega Masterchefa: Sredi sezone so se na Pop TV odločili za spremembo ...

D.Ži
22.05.2024 09:44

Ste bili veseli, ker ste priljubljeno kuharsko oddajo lahko gledali kar štirikrat na teden? No, nič več.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Deseta sezona gledalce navdušuje s kuhanjem, ne s čustevno dramo.  
Pop Tv

Sredi izjemno razburljive in gledljive sezone šova Masterchef Slovenija se pravkar nahajamo, mnogi gledalci so veseli, da je fokus v oddaji končno na hrani in kuhanju, ne pa na medosebnih sporih tekmovalcev in njihovih življenjskih zgodbah. Tudi ideja, da je oddaja po novem na sporedu kar štirikrat na teden, je bila zelo dobro sprejeta. Dragocene so tudi oddaje, v kateri sodniška trojica s tekmovalci in gledalci na posebnih "masterclass" delavnicah deli svoje kulinarično znanje in navdih. A prav veseli gledalci zadnje novice s Pop TV najbrž ne bodo. 

S tekočim tednom je oddaja, ki jo snemajo že deseto sezono, doživela spremembo. Odslej bo namreč na sporedu zgolj od ponedeljka do srede, torej dan manj.

Doslej je bila na sporedu namreč od ponedeljka do četrtka. "Po novem kuhamo od ponedeljka do srede ob 21.15," so zapisali na Facebook profilu Pop TV. Razočarani komentarji se pod objavo že vrstijo. "Skrito v raju je konec, Masterchef samo od ponedeljka do srede? Se pravi, spet ne bo nič za gledat. Katastrofa," je le eden od njih. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta