(FOTO) Zvezdnik serije Skrito v raju žaluje, sledilci mu izrekajo sožalje: "Upam, da ti je lepo tam zgoraj"

D.Ži
24.07.2024 13:10

Velika žalost v družini priljubljenega Mateja Zemljiča, ki je na Instagramu delil nekaj spominov na dragocene, nepozabne skupne trenutke.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Matej Zemljič te dni žaluje in obuja spomine na lepa skupna leta. 
Saša Despot

Prekletstvo tega, da imaš nekoga zelo rad, je to, da bo tvoje srce prej ali slej zlomljeno od žalosti. Velja za ljudi, pa tudi hišne ljubljence, ki so tako pomemben del naših življenj, da jih pogosto dojemamo kot družinske člane, prijatelje in zaveznike. Žal naši "štirinožni angeli", kot jim pravijo ljubitelji živali, ne živijo tako dolgo kot ljudje. Lepih spominov, pa tudi žalosti je polna črno-bela fotografija, ki jo je na svojem instagramovskem profilu objavil igralec Matej Zemljič. Poznamo ga kot nasmejanega, simpatičnega in dobrosrčnega zvezdnika uspešne Popove serije Skrito v raju, mnogi so se pred serijo nad njim navdušili že v filmu Posledice, krajši čas je vodil tudi oddajo Dobro jutro na TV Slovenija. A tokrat je sicer gostobesedni igralec obnemel.

Napisal je le: "Upam, da ti je lepo tam zgoraj," in dodal nekaj srčkov, ki so pospremili niz fotografij njegovega psa, ki se je poslovil. Na njih vidimo, kako je iz male bele kepice zrasel v velikega, razkošno kosmatega štirinožnega lepotca. Lep del življenja sta igralec in samojed, preživela skupaj. V podporo Mateju so se med komentarji oglasili številni njegovi sledilci, ki mu izrekajo sožalje. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta