Najbolj priljubljen slovenski igralec ta hip iskreno povedal, ali je v razmerju. Odgovor vas bo presenetil ...

A.L.
01.05.2024 09:31

V podkastu je razkril tudi, ali sta si Matej in njegov lik Mark v čem podobna.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Matej Zemljič trenutno velja za najbolj priljubljenega igralca pri nas. 28-letnik, ki ga lahko spremljamo v seriji Skrito v raju, je pred kratkim gostoval v podkastu Ob skodelici kave z Živo Avžner. V njem je spregovoril tudi o svojem ljubezenskem življenju. 

"Trenutno sem samski. To me vsi sprašujejo," je dejal v smehu. "Zdaj, koliko že? Kakšno leto in pol. Vmes so seveda neke avanture, bi temu rekel, ker trajajo nekaj mesecev, pa se nič resnega iz tega ne razvije. Ampak mi v bistvu zelo ustreza, tudi zaradi tega, ker toliko delam, zato mi čisto paše, da sem svoboden tudi v tem smislu," je odgovoril igralec in dodal: "Šele, ko si lahko sam s sabo, lahko v življenje spustiš drugo osebo in skleneš neki odnos."

V podkastu je Zemljič razkril tudi, ali sta si Matej in njegov lik Mark v čem podobna. "On je bolj zaprt, nesamozavesten in včasih malo ciničen. V sebi nosi neko travmo, ki se bo skozi zgodbo počasi razkrivala. Obema pa so blizu srčnost, toplina in prijaznost. Mogoče tudi malo melanholičnosti. Trudim se, da je je vse manj, ampak imam pa obdobje, ko sem takšen. In zasanjanost. Čeprav se mi zdi, da sem prizemljen, sem po drugi strani včasih v oblakih."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta