(FOTO) Dončićeva punca presenetila v kopalkah in naznanila pomembno novico

15.09.2021 11:30
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Všeč nam je, da se je spet malce razživela na družbenih omrežjih. V času olimpijade so vse njene misli bile namenjene navijanju za slovensko reprezentanco, zdaj ko se je navijaška vročica spet nekoliko polegla, pa Anamaria Goltes, punca našega košarkarskega superzvezdnika Luke Dončića, svoje spletne sledilce z objavami pogosteje razveseljuje. 

Na spodnji povezavi je objavila več fotografij:

Pred dnevi je manekenka, podjetnica in promotorka aktivnega življenjskega sloga naznanila, da je pred njo nekaj vznemirljivih novih projektov in da zato išče okrepitve v svoji ekipi, tokrat pa je presenetila s serijo fotografij, na katerih se je objektivu nastavila v zelo zapeljivih rdečih kopalkah. Pripisala je, da je bil njen ponedeljek zelo delaven, da je pred njo še šest sestankov in da si želi, da bi v sončnih žarkih spet lahko uživala v Italiji, na plaži, ki je bila scenografija tem fotografijam.

Profimedia

Pravi, da bi rada razmišljala o tem, kateri koktajl bo še preizkusila. Glavnino dopusta je sicer Anamaria s svojim dragim preživela na grškem Mikonosu, kjer ju je ujel tudi paparac. Svoj novi projekt naj bi razkrila v kratkem, sumimo pa, da gre za modni posel. 

Profimedia
Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 0,78 €
Želim dostop

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta