(FOTO) Na obrazu Dončićeve punce je nekaj drugače. Opazite razliko?

D.Ži
02.03.2022 09:30
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nekaj je na njej drugače. In oboževalci se ne morejo odločiti, kaj je spremenila. Anamaria Goltes, čedna punca našega košarkarskega superzvezdnika Luke Dončića, za svoj videz zelo skrbi. Spomnimo se spletnih posnetkov, s katerimi je svoje sledilce pozivala k rekreaciji, veliko se ukvarja tudi z modo in življenjskim slogom. Tudi sama je v zelo dobri formi in komplimenti dežujejo. A nekaj je drugače, kar so opazili tudi tisti, ki so na instagramu ujeli njeno voščilo svojemu dragemu ob rojstnem dnevu.

Dončić je 28. februarja dopolnil 23 let. "Vse najboljše osebi, ki polni moje srce z ljubeznijo. Si najboljši očka najinim kužkom in moja skala. Srečna sem, da te imam v svojem življenju. Vse najboljše, ljubezen moja, in še na mnoga leta," mu je sporočila Anamaria in dodala nekaj fotografij. Goltesova, ki je s svojo naravno lepoto osvojila srca sledilcev po vsem svetu - na instagramu ji sledi kar 151 tisoč ljudi -, je objavila nekaj njunih skupnih fotografij.

Tudi med brskanjem po fotografijah, ki jih je objavila v zadnjih tednih, se zdi, da je na njenem obrazu nekaj spremenjeno. Se je Anamaria odločila preizkusiti kak nov način ličenja? Si je omislila kak lepotni popravek? Njen obraz se zdi nekako bolj ... manekensko oster. Tako ali drugače ostaja izjemno čedno dekle. 

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 0,78 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta