(FOTO) Dončićevo Anamario že poznamo. Ste videli, kako čedne partnerke imajo tudi ostali naši košarkarji?

D.Ži
01.09.2022 11:37
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Luka Dončić in Anamaria Goltes veljata za enega najbolj simpatičnih parov na košarkarski sceni.
Profimedia

Čas za Eurobasket. Slovenski košarkarski navdušenci odštevajo zadnje ure do začetka 41. evropskega prvenstva. Luko Dončića, Gorana Dragića, Vlatka Čančarja in preostalih devet slovenskih junakov prva ura resnice čaka danes ob 17.15 proti močni reprezentanci Litve.

Slovenija je v Kölnu v središču pozornosti. Kot aktualni evropski prvak iz Istanbula 2017 in z Luko Dončićem na čelu ima na hrbtu ogromno tarčo, ki tekmece vabi k dokazovanju, hkrati pa predstavlja breme in odgovornost. Dodaten pritisk je izbrancem selektorja Aleksandra Sekulića naložila športna javnost, ki je Slovenijo postavila v vlogo favorita za najvišja mesta.

Bojevitosti našim košarkarjem ne manjka, močno podporo bodo imeli tudi na tribunah, saj jih bodo spodbujale tudi njihove srčne izbranke. In kot je to v svetu športa že v navadi, gre za izjemno čedne mlade dame. Kdo so torej njihove najbolj goreče navijačice?

Zoran Dragić je prstan nataknil čedni Svetlani, s katero imata dva otroka.

Naravnost čudovit par sta zakonca Žiga in Adrijana Dimec, sicer tudi uspešna slovenska spletna vplivnica. Skupaj imata sina in hčerko.

Eden najbolj znanih parov na košarkarski sceni sta Luka Dončić in Anamaria Goltes, ki s svojimi objavami navdihuje številne oboževalce po svetu. Zanimajo jo moda, poslovni svet in iskanje poti za bolj zdravo življenje.

Vlatko Čančar je ljubezen našel v hrvaški metalki kladiva Evi Mustavić. Skupaj tudi rada odkrivata svet.

Že kar nekaj časa sta poročena tudi Edo Murić in lepa Nina Tatalović. Še dobro se spomnimo fotografij njune pravljične poroke.

Postavna Veronika Blažič je žena Jake Blažiča. Tako sta ovekovečila skupni plažni trenutek. Skupaj imata tudi hči.

Tamara Teofilović in Klemen Prepelič sta se poročila pred tremi leti. Danes imata sinka Tea.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 0,78 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta