(FOTO) Stara je 50 let in v kopalkah je videti kot boginja: Razkrila je, da sta z možem v spalnici aktivna kot zajca

D.Ži
17.08.2022 09:50

Caprice Bourret je dolga leta gostovala na lestvicah najlepših žensk na svetu in tudi v zrelih letih je videti več kot navdihujoče.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ameriška manekenka in podjetnica Caprice Bourret je bila nekoč redna gostja seznamov najlepših žensk na svetu, krasila je naslovnice več kot 250 znanih revij, med njimi Vogue, Sports Illustrated, Playboy, Maxim in številne druge.

Profimedia

Danes je stara 50 let, a še vedno s svojim videzom izvablja vzdihe občudovanja. Na dopustu na Ibizi tudi ona ni ušla objektivu paparaca.

Profimedia

Na enem najbolj prestižnih španskih otokov je uživala v plavanju, potapljanju in sončenju v dvodelnih belih kopalkah, v katerih je močno spominjala na nepozabno prvo Bondovo dekle Ursulo Andress, ki je leta 1962 igrala Honey Ryder v filmu Dr. No.

Profimedia

Poleg brezhibne linije, ki jo uspešno ohranja že od manekenskih časov, je Caprice pozornost vzbujala tudi z obrazom, ki je skoraj brez ene same gubice. Pravi, da ni prestala nobenih operacij in da so za njen mladostni videz zaslužni dobri geni in vegetarijanska prehrana.

Profimedia

Caprice zadnja leta živi v Londonu in je lastnica podjetja By Caprice, je pa tudi mati osemletnih dvojčkov Jetta in Jaxa, ki ju je spočela z možem Tyom Comfortom.

Profimedia

Pred kratkim je priznala, da je otrokoma nekoč plačevala, da sta šla iz hiše. Da sta se lahko z možem nemoteno ljubila. O svojem spolnem življenju je vedno govorila zelo odkrito, tako je nekoč pojasnila, da je skrivnost njenega uspešnega zakona v tem, da sta z možem v spalnici aktivna kot zajca. Poročenim ženskam na srce polaga, naj zakonskega seksa ne zavračajo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta