(FOTO) Producent razvpitih Kardashianovih z mlado in noro čedno punco uživa na jahti. Izmenjujeta si nežnosti

D.Ži
08.07.2022 11:20

Zdi se, da je postavni Ryan Seacrest končno našel pravo. In tudi ta je precej mlajša od njega.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Slavnega hollywoodskega producenta Ryana Seacresta in njegovo izbranko Aubrey Paige so te dni opazili na počitnicah na Ibizi. Parček se je sproščal na luksuzni jahti, medtem ko so ju paparaci poskušali fotografirati z obale.

Profimedia

47-letni producent družinskega resničnostnega šova Kardashian in 23 let mlajša izbranka sta si čas krajšala s fotografiranjem z mobilnimi telefoni, mlada lepotica je v črnih kopalkah razkazovala svoje lepo posončeno telo, tudi za njenega fanta ne moremo reči, da je videti slabo.

Profimedia

"Ryan je vse bolj prepričan, da imata z Aubrey tisto, kar je potrebno za dolgoročno razmerje," je nedavno povedal bližnji vir za US Weekly.

Profimedia

''Želi se ustaliti in ustvariti družino. Nikoli ne bi hodil z nekom, s komer nima možnosti za resno zvezo,'' je pisalo.

Profimedia

Ryan je izvršni producent družine Kardashian in nasploh zelo iskan hollywoodski producent, Aubrey pa naj bi delala kot natakarica, preden se je prebila v modno industrijo.

Profimedia

Paige in Seacrest sta svojo zvezo oznanila v začetku tega leta, skupaj sta od leta 2021. ​Aubrey je na novoletni dan objavila prvo fotografijo s producentom in rekla, da je bil najboljši del njenega silvestrovanja srečanje s tem moškim.

Profimedia

Ryan je znan tudi po tem, da je vselej imel precej mlajše punce. Tako je nekoč bil v zvezi s 13 let mlajšo Julianne Hough, tik pred Paige pa je hodil s 17 let mlajšo Shayno Taylor.

Profimedia

Parček se je prvič skupaj v javnosti pojavil na premieri filma Jennifer Lopez "Halftime".

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta