(FOTO) Kakšna postava! Tina Gorenjak je v zelenih kopalkah prava senzacija. In tokrat ne dopustuje sama

D.Ži
17.07.2023 10:21

Naša priljubljena igralka je zelo vesela, da je njena knjiga naletela na tako lep odziv med bralci. S seboj jo je vzela tudi na morje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Muca Maca se predaja poletnim užitkom, bi lahko zapisali v šali. No, Muca Maca ali Tina G Tina Gorenjak že dolgo ni več, čeravno nam skladba še vedno ostaja v ušesih, morski dopust pa si je res privoščila. Uživa v sproščenem počitniškem vzdušju, posluša šumenje valov in bere. Svojim spletnim sledilcem je razkrila, da ji te dni družbo dela kar njena lastna knjiga Najti ljubezen. 

"Hvala vsem, ki ste jo kupili. Hvala za vaša številna sporočila in navdihujoče komentarje. Pišete mi mlajši in starejši, ženske in moški. Neizmerno sem srečna, da vam je knjiga prinesla toliko lepega in dobrega. To je zame največje darilo. Hvala vam iz srca!" piše Tina, vesela, da je knjiga očitno našla pot do bralcev. Ni pa knjiga edino, kar je na njenem dopustu pritegnilo pozornost. Poglede kradejo tudi njene zelene kopalke, v katerih je videti izjemno atraktivno in zapeljivo.

Res lepo skrbi zase in zdi se, da je iz leta v leto le še čednejša in postavnejša. Tudi ljubezen se ji je vmes nasmehnila. Kot kaže, je Tina med nastajanjem knjige dobro vedela, kaj piše. Njena monokomedija Večno samska pa bo očitno morala dobiti nadaljevanje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta