(FOTO) Smo kaj zavistni? 49-letna Tina Gorenjak pozirala v vročem bikiniju in komentarji so se vsuli

D.Ži
24.08.2021 09:45
Atraktivna igralka je tudi na pragu abrahama pravi vzor in še vedno ena naših najbolj vročih estradnic.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Pravijo ji Muca Maca, a mirne duše bi jo lahko klicali tudi kar Raketa. Gledali smo jo v šovu Zvezde plešejo, nato v priljubljeni seriji Najini mostovi, zadnje čase v predstavi Večno samska, v kateri se je povezala s plesalcem Arnejem Ivkovičem. Spremljamo pa Tino Gorenjak lahko tudi na družbenih omrežjih, kjer vsake toliko svoje spletne sledilce nagradi s kakšno sila atraktivno fotografijo, ki nas spomni, da je 49-letna igralka še vedno v vrhunski formi.

Te dni je svojih 14 tisoč sledilcev na Instagramu počastila s posnetkom, na katerem jo vidimo v kopalkah. Negovana, zapeljiva, čvrsta in še vedno hudo vroča. Tako bi lahko opisali njeno poziranje v bikiniju.

"V tem norem času nas lahko tudi kratki trenutki veselja, odklopa in sprostitve, ki si jih naredimo in vzamemo sami, ohranijo pri zdravi pameti. Želim vam jih čim več," nam prijazno sporoča Tina, ki ji postavo zagotovo zavidajo tudi mnoge bistveno mlajše kolegice. 

POZNAŠ FILMSKE KLASIKE? REŠI KVIZ IN OSVOJI NAGRADO!
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta