(FOTO) Tina Gorenjak je brskala po arhivu in presenečena našla nekaj svojih zelo vročih posnetkov

D.Ži
29.01.2021 10:47
Z mikrofonom v roki se zapeljiva igralka res odlično znajde ...
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ne glede na to, kaj v življenju že počne, Tina Gorenjak bo v naših srcih za vedno ostala Muca Maca. Tako zelo se je njena seksi priredba zimzelene otroške popevke, ki je pri njej sicer dobila zelo odraslo konotacijo, prijela našega spomina. No, po spominih te dni brska tudi atraktivna igralka sama. "Ja, kaj takega. Brskala sem po starem računalniku, ker sem iskala neke zapiske, našla pa te fotke," je na svojem Instagramu napisala umetnica, ki je pred časom blestela v šovu Zvezde plešejo, nato pa zaigrala v televizijski žajfnici Najini mostovi. Na plano je potegnila zelo vroče slike, ki so medtem nabrale že kar nekaj let.

"Stare so cca. 13 let, narejene so bile za FHM, fotografirala pa me je sijajna Lidija Mataja. Te mi je poslala v predogled in so popolnoma neretuširane. Čisto so me presenetile," je nostalgična Tina. Ni dvoma, Tina je na slikah vroča kot ogenj, Tomažu Miheliču Marlenni pa v komentarjih ni ušlo, da zna Gorenjakova zelo dobro rokovati z mikrofonom, Marjetka Vovk pa je pohvalila njeno barvo las.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta