(FOTO) Iz razbitin so jo rezali kar pol ure: Ena najlepših misic se je z avtomobilom zaletela v tovornjak

D.Ži
10.02.2023 11:52

Pretresljivo, a se je končalo srečno. Lanska lepotna kraljica bi morala krono te dni predati, a jo čaka dolgo okrevanje v bolnišnici.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Po poročanju belgijskega dnevnika Het Laatste Nieuws je bila Chayenne Van Aarle, lanska mis Belgije, udeležena v hudi prometni nesreči.

V torek popoldne je na cesti E17 proti Antwerpnu Chayenne z veliko hitrostjo trčila v tovornjak, ki je upočasnjeval tik pred izvozom Kruibeke. Njen avto je povsem razbit, Cheyenne pa je nekaj časa bila ujeta v njem. Šele po dobre pol ure so jo reševalci rešili.

Profimedia

"Še vedno sem na intenzivni negi in imam močne glavobole, a na splošno sem v redu. Čudež je, da mi gre tako dobro," je povedala misica, ki ima pretres možganov, več ureznin na obrazu, obtolčena vretenca, hematom na pljučih in številne modrice.

Profimedia

"Veliko sem jokala, bila sem v paniki. Dolgo sem mislila, da ne bo preživela. Natančnih okoliščin te strašne nesreče ne poznam, a imela je veliko srečo, da je preživela. Upam, da bo kmalu bolje," je povedala organizatorka lepotnega tekmovanja Darline Devos. Izbor mis Belgije 2023 bo potekal to soboto, Chayenne pa naj bi na njem po prvotnih načrtih krono predala novi zmagovalki.

Profimedia

"Prav ona je tista, ki bi morala zapeti v živo na otvoritvi slovesnosti. K sreči smo posneli videospot, ki ga bomo predvajali namesto tega. Zamenjana bo tudi oddaja s kandidatkami, ki je bila predvidena za sredino slovesnost. Bila je voditeljica v zakulisju, vendar bomo prosili režijo, da predvaja nekaj drugega," je dodala Darline Devos.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta