Ženske so potrdile: Moški, ki imajo to lastnost, jih v postelji hitreje pripeljejo v nebesa

D.Ži
30.11.2022 09:15

Ni vse v centimetrih in mišicah. Na dobre posteljne veščine kaže nekaj povsem drugega.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Na to, kakšen ljubimec bo moški in ali bo intimna zveza dobra ali slaba, vpliva veliko dejavnikov. Glede na študijo, objavljeno v reviji "Socioaffective Neuroscience & Psychology", namreč ena vrlina vznemirljivo kaže tudi na to, da je moški lahko dober ljubimec.

Z raziskovanjem spolne zgodovine žensk so strokovnjaki poskušali ugotoviti, s kakšnimi partnerji so imele najboljše spolne odnose in redno dosegale vrhunce.

V raziskavi so sodelovale ženske, stare do 69 let, ki niso v zvezi ali poročene, saj strokovnjaki menijo, da se bodo ženske v zvezi čutile dolžne svojemu trenutnemu partnerju dati višjo oceno, tudi če si tega realno ne zasluži. V 70-minutnem testu so testiranke odgovarjale na različna vprašanja o svojem spolnem življenju, na podlagi njihovih odgovorov pa so raziskovalci ugotovili, da imajo najboljše spolne odnose z – duhovitimi moškimi.

Smisel za humor se je izkazal kot odličen napovednik spolnih veščin, saj nakazuje, da je moški sproščen v različnih situacijah, tudi intimnih, kar je pomembno za dobro komunikacijo med partnerjema in navsezadnje dober seks.

Ustvarjalnost je bila našteta med drugimi lastnostmi. Moški, ki so ustvarjalni na raznih področjih življenja, svojo ustvarjalnost lažje izražajo med rjuhami. Moški s temi lastnostmi so pokazali večje zanimanje za spolno zadovoljstvo svojih partnerk kot moški, ki jih nimajo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta