(FOTO) Ana Klašnja dviguje temperature: Odvrgla je oblačila in pozirala v kopalkah, pustila vas bo brez besed

A.L.
23.05.2022 09:22

Balerina je izdala tudi recept za lepo in zdravo telo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ana Kovač

Slovenska balerina, mnogim znana tudi kot priljubljena žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja je sledilce na Instagramu navdušila z objavo fotografije, na kateri je v kopalkah. 42-letnica svojo do potankosti izklesano telo sicer pogosto rada pokaže oboževalcem. Tokrat se je pohvalila, da si je končno privoščila dopust in to sporočila na zelo zapeljiv način. Oblekla je enodelne kopalke, se postavila v zapeljivo pozo in nastala je fotografija, ki je oboževalci ne morejo prehvaliti.

Zadrege mnogih žensk, kako pred poletjem in kopalno sezono skriti kakšen kilogram, Ana Klašnja ne pozna. Za svoje telo skrbi skozi vse leto. Že pred časom je za portal Vizita povedala, da je za zdravo telo in lepo postavo najbolj pomemben počitek. "Samo treningi brez počitka ne funkcionirajo. Sledi zdrava rekreacija na svežem zraku, pomembno pa se mi zdi tudi, da zaužijemo veliko tekočine. In pa seveda prehrana, ki mora biti pestra in pa redna. Hrani se ne smemo odrekati."

Sicer pa je bolj kot z drznimi fotografijami v kopalkah v zadnjih mesecih lepa balerina rumene strani polnila z novico, da se je razšla z dolgoletnim partnerjem, plesalcem Miho Krušičem. Novo srečo naj bi našla s Filipom Juričem, mlajšim baletnim kolegom. Postavni Jurič je v ljubljanski balet prišel iz Maribora, kjer je bil član baletnega ansambla SNG Maribor. Ali je prav on tisti, ki ji dela družbo med zadnjim oddihom v Italiji, pa ostaja skrivnost.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta