(FOTO) Ukrotila je zvezdnika, ki je varal vse svoje punce in z njim ostala tudi po obtožbah o spolnem nadlegovanju

D.Ži
21.04.2022 10:20

James Franco in čedna Izabel Pakzad se te dni sproščata na plaži. Za njima je zelo težko obdobje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

44-letni igralec James Franco je bil včasih znan kot ljubljenec žensk, vendar se je to spremenilo, odkar ga je več žensk obtožilo spolnega nadlegovanja.

Profimedia

Zadnja leta se le redko pojavlja v javnosti, kljub vsemu pa ob njem vztraja petnajst let mlajša punca, igralka in režiserka Izabel Pakzad. Par so po dolgem času opazili na plaži v Malibuju, kjer je bila Izabel prava vaba za poglede v miniaturnem modrem bikiniju.

Profimedia

In medtem ko je uživala v morskih radostih, se Franco ni premaknil z ležalnika. V miru je bral knjigo in vsake toliko občudoval svojo čedno punco, ki ga je očitno edina ukrotila. 

James je namreč pred kratkim razkril, da je pred njo varal vse svoje punce in da je spal celo s študentkami svoje igralske šole. Pravi, da je bil odvisen od spolnosti. 

"Bilo je narobe in zdaj vem. Takrat se mi je zdelo, da je v redu, ker se dve odrasli osebi strinjata z razmerjem, toda ko sem se pogovarjal z drugimi ljudmi in profesorji, sem ugotovil, da to ni kul," je komentiral svoje vedenje v The Jess Cagle podcastu.

Profimedia

Franco in Pakzadova sta v razmerju od leta 2017, prve obtožbe proti njemu pa so se pojavile leta 2018, ko je Ally Sheedy ob podelitvi zlatih globusov komentirala, da ga nihče ne bi smel vabiti na takšne dogodke zaradi vsega, kar je počel. Kasneje je na Twitterju zapisala, da je nihče nikoli ni vprašal, zakaj je zapustila svet igralstva. Pet drugih žensk ga je pozneje obtožilo neprimernega vedenja, igralec pa je vse obtožbe vztrajno zanikal.

Profimedia

Kljub temu se je lani izvensodno poravnal zaradi spolnega napada in plačal 2,2 milijona dolarjev ženski, ki je trdila, da jo je prisilil v snemanje eksplicitnih prizorov pred kamerami.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta