(FOTO) Zaradi načina, kako služi denar, so spletno vplivnico razglasili za senzacijo

13.05.2022 10:00

Twitch in različna sponzorstva so danes njen glavni vir zaslužka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Švedsko vplivnico Melino Goransson, ki so jo tuji mediji zaradi načina služenja denarja označili tudi za internetno senzacijo, so te dni ujeli na eni izmed plaž v Miamiju, kjer danes tudi živi. Pozornost je pritegnila predvsem s svojim videzom. 24-letnica je uživala v miniaturnem bikiniju in ponosno razkazovala svoje obline, paparaci pa priložnosti za fotografiranje seveda niso izpustili.

Melina je zaslovela po tem, ko je leta 2012 na Instagramu ustvarila profil, na katerem s svojimi sledilci deli fotografije s potovanj in zasebnega življenja. Trenutno ima več kot 279 tisoč sledilcev, ustvarila pa je tudi profil, na katerem objavlja svoja umetniška dela. Kot rezervo je odprla še tretji profil, tam ji sledi 25 tisoč ljudi.

Profimedia

Maja 2018 je ustvarila celo profil na Twitchu, kanalu, ki se osredotoča na prenos video iger, športnih in plesnih tekmovanj ter podobnih vsebin v živo. Toda v nasprotju s številnimi streamerji na Twitchu Melina tam ne igra video iger, ampak samo govori o svojem življenju in prenaša skoraj vse, kar se ji dogaja. Njeni prenosi običajno trajajo približno štiri ure in imajo povprečno pet tisoč gledalcev. Trenutno ima več kot 737.000 sledilcev in okoli 4.000 naročnikov.

Profimedia

Twitch in različna sponzorstva so danes njen glavni vir zaslužka, po poročanju tujih medijev pa samo z naročninami zasluži 19.675 dolarjev na mesec, ne da bi pri tem upoštevali še oglase v njenih videih.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta