Gledalci ogorčeni, kako se v kuharski oddaji obnaša slovenska pevka: "To je dejanje primitivne, nespoštljive osebe"

D.Ži
15.06.2023 12:08

Sodu dno je izbil sendvič, ki ga je Kataya s seboj prinesla na večerjo k Mihi Hercogu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V domači kuhinji Kataya ni ravno blestela, o tem, česa vse ne mara, pa so drugi gostitelji slišali kar veliko. 
Planet Tv

Ne prav lahek teden za Katayo, vsaj, v kolikor prebira spletne komentarje. Začelo se je precej nedolžno. Kaj pa bi lahko v kuharski oddaji Riba raca rak na Planet TV šlo tako zelo narobe? Očitno marsikaj. V šovu, v katerem vsak teden kuha pet bolj al manj znanih Slovencev, vsak dan en, nato si podelijo točke, je tekmovalka pošteno razjezila gledalce.

Ta teden se po domačih kuhinjah smukajo. Exatlonovka Andreja Košir, glasbeni producent Miha Hercog, Franko Bajc, slovenski slavček Damjan Murko in Kataya, pevka, sinhronizatorka in komentatorka raznih televizijskih zabavnih šovov.

In prav slednja je postala z naskokom najbolj obrekovana tekmovalka tedna. Gostuje v svojem značilnem jezikavem, odrezavem in vihravem slogu in ne skopari s komplimenti na svoj račun. Zanimiva napetost se je razvila med njo in Murkom, s katerim se iz oddaje v oddajo navihano zbadata in dregata.

A Kataya v šovu kuharsko prav zelo navdušila ni. Njen pršut, ovit okoli grisinov ni bil prav poseben presežek, še manj glavna jed, ki bo v zgodovino šla z verjetno najslabšim pire krompirjem na svetu, in preveč enostavna sladica. Jogurt z žlico marmelade in javorjevim sirupom je poskusila "prodati" kot sladico, narejeno po Michelinovem receptu. Seveda nihče ni nasedel. A če bi njen mlačni vtis v kuhinji gledalci še nekako prebavili, se je zataknilo v ostalih večerih, ko je Kataya gostovala pri drugih tekmovalcih.

Najprej je živce gledalcev načelo nekoliko nadležno poudarjanje, česa vse ne jé, nato pa ... bomba večera. Na večerjo, ki jo je pripravil Miha Hercog, je vrla Kataya prinesla sendvič in se ga med predjedjo tudi lotila.

Ogorčeni komentarji so se na na uradnem Facebook profilu oddaje vsuli. "Ta je pa res polna sama sebe, saj se bo razpočila od napihnjenosti", "Presrana do amena, boljš, da je v tej oddaji ne bi bilo, Miha se je res potrudil in vse je zgledalo zelo okusno!", "Vzvišena, nesramna, izbirčna in še antitalent za kuhanje ... srečen tisti, ki jo je zgrešil", "Nima osnovne kulture", "To je dejanje primitivne in nespoštljive osebe. To je totalno nespoštljivo do gostitelja. Tako osebo bi jaz takoj nagnal iz stanovanja. A še dobro da je to šov. A slab zgled na mlade. Puhoglavka", "Presrana do viška saj ne pozna osnovnega bontona, pa naj bo zaigrano al pa ne". so le nekateri od ogorčenih komentarjev. Na drugi strani pa Damjan Murko blesti, saj hvalijo njegovo iskrenost, neposrednost, duhovitost, za kuhalnico pa bo še moral poprijeti. Do konca tedna se očitno obeta še kar nekaj drame, pa naj bo ta zaigrana ali ne. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta