Ustrezna komunikacija: Spremembe so možne le, če jih vodje želijo

Damijan Toplak Damijan Toplak
23.02.2020 03:55

O komuniciranju povezovalka prireditev, nekdanja novinarka Mojca Lubanjšek Pehant, svetuje v glavnem podjetjem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mojca Lubanjšek Pehant
Igor Napast

"Komunikacija je (skoraj) vse. Dosti problemov lahko nastane, če ni ustrezne komunikacije ali če se ljudje med sabo ne pogovarjajo, kar sploh ni redko," pravi Mojca Lubanjšek Pehant, znan obraz iz medijev in voditeljica javnih prireditev, ki se v zadnjih letih vse bolj posveča tudi svetovanju o komuniciranju. Nedavno je svoja znanja še nadgradila. V Beogradu je opravila specialistični študij za sistemsko psihodinamično organizacijsko svetovalko in trenerko. "Sam si moraš dajati pogum, da komuniciraš, in verjetno ti je lažje, če odkrito poveš v obraz, kaj te teži," doda.

Vodje morajo uvesti spremembe

Zadnjih nekaj let povezuje tudi znameniti Folkart
Sašo Bizjak

Prej pri odbojkaricah, zdaj pri nogometaših

Kakšen se ji zdi razvoj v občini Hoče - Slivnica? "Imam občutek, da se v obdobju, odkar jo vodi župan Marko Soršak, občina razvija v pravo smer. Veliko več se dela na razvojnih in gospodarskih projektih in ne več le na 'asfaltu'. Več je povezovanja na območju Pohorja in tudi Drave. Čeprav občina nima stika z reko, so aktivni pri Dravski kolesarski poti, veliko so naredili tudi za Pohorsko tržnico in bližnji botanični vrt. Vesela sem, da se v občini gradi, da se priseljujejo mlade družine in da se v naši občini premišljeno gradi," pove Lubanjšek Pehantova.

Vodila je Večerovo prireditev Podravsko podjetje leta 2018.
Andrej Petelinšek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta