Po razgled in masažo v Zavrh

Aleksandra Papež
19.07.2020 03:45

V kraju so novo dejavnost, ki jo izvaja usposobljena maserka Lidija Kranvogel, dobro sprejeli.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Novi masažni salon v Zavrhu
Aleksandra Papež

V Zavrhu so v neposredni bližini razglednega stolpa junija odprli masažni salon Vitis. Na lepo urejeni terasi ob salonu se je ob odprtju zbralo veliko ljudi, ki so novo dejavnost v kraju dobro sprejeli. "Že dolgo sem si želela svoj prostor za izvajanje masaže," je povedala lastnica Lidija Kranvogel, domačinka, ki je leta 2007 pridobila nacionalno poklicno kvalifikacijo za maserko, spoznala anatomijo in fiziologijo telesa ter se specializirala na področju terapevtske masaže hrbta in športne masaže. Letos pa je zaključila še izobraževanje za anticelulitno maderoterapijo in vakuumsko masažo problematičnih delov telesa.

Povezanost med luno in počutjem človeka

Lidija Kranvogel je v novem salonu končno dobila prostor za izvajanje masaž.
Aleksandra Papež

Tudi masaža za otroke

Lidija bo delo v masažnem salonu opravljala ob svoji redni službi, kar ji ne predstavlja težave, saj tudi sicer rada počne "vse živo", kakor sama z nasmehom opiše svoje prostočasne dejavnosti. "Dan začnem z jogo, rada kolesarim, skrbim za rože, pozimi kvačkam. No, pravkar se dogovarjam za sodelovanje s sokrajanko Matejo Fištravec, izdelovalko naravnih mil, da bi izdelala kvačkane blazinice za piling. No zanimajo me tudi prehrana, eterična olja, o tem res veliko berem," v smehu razloži Lidija, ki je videz svojega novega salona prepustila prijateljici in oblikovalki Tjaši Peserl iz Lenarta. Lidiji pa pri njenem delu pomagajo partner Matej ter otroka Maruša in Jaša, ki so nanjo tudi zelo ponosni, otroka pa se z veseljem prepustita tako imenovani mini masaži, namenjeni otrokom, ki jo prav tako izvaja njuna mama.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta