Lokalne volitve: koliko premoženja imajo ptujski županski kandidati

Hojka Berlič Hojka Berlič
05.11.2018 19:51
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Na Večeru nadaljujemo z objavo podatkov o premoženju kandidatov za župane, tokrat ptujskih. Vseh devet kandidatov smo povprašali, kolikšna je njihova bruto plača, koliko nepremičnin imajo v lasti, koliko so privarčevali in koliko so zadolženi ter druge podrobnosti o njihovem finančnem stanju. In odgovorili so nam skoraj vsi, nekateri bolj resno kot drugi.
O tem, zakaj bi morali Ptujčani izbrati prav njih, kakšna je njihova vizija razvoja mesta v prihodnje, katere projekte vidijo kot prioritetne in še marsičem pa bomo z Janezom Rožmarinom, Igorjem Majnikom, Nuško Gajšek, Štefanom Čelanom, Robertom Križaničem, Gorazdom Oreškom, Rajkom Fajtom, Dejanom Doklom in Andrejem Čušem spregovorili na Večerovem soočenju ptujskih županskih kandidatov, v četrtek, 8. novembra, ob 17.30 v Mestnem gledališču Ptuj, ki ga lahko gledalci v živo spremljajo tudi na spletni strani vecer.com ter na BK TV.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta