Zaplet v Turčiji: Izkušeni član NK Maribor pozitiven na testu

M.K.
22.01.2021 10:12
Jasmin Handanović namesto na igrišče v karanteno, v osamitev tudi njegov sostanovalec v hotelu Jasmin Mešanović
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jasmin Handanović je pred letom v Turčijo zagrabil tudi vlogo trenerja vratarjev.
Andrej Petelinšek

Nogometaši Maribora igrajo prvo tekmo v letu 2021. Na pripravah v turškem Beleku merijo moči s srbskim klubom Čukarički. Trener vijoličastih Mauro Camoranesi v kader ni mogel uvrstiti dveh igralcev. Kot so sporočili iz kluba, je moral izkušeni vratar Jasmin Handanović namesto na igrišče v karanteno. Na testiranju za novi koronavirus pred tekmo je bil nogometaš, ki bo prihodnji teden praznoval 43. rojstni dan, pozitiven.

V karanteno je moral tudi njegov sostanovalec v hotelski sobi Jasmin Mešanović. Jasmina sta zdaj vsak v svoji sobi v hotelu. Ker je bil že pred letom v Turčijo na testu pozitiven trener vratarjev Mitja Pirih, je Handanović v pripravljalni bazi opravljal tudi njegovo vlogo. Kdo jo bo prevzel zdaj, iz kluba še niso sporočili. Se je pa vijoličastim pridružil 23-letni hrvaški vratar Ivan Šušak, ki je na preizkušnji pri moštvu iz Ljudskega vrta.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta