Pozor, čeden milijonar išče osebo, ki bi za 35.000 evrov na mesec z njim potovala po svetu: "Potrebujem desno roko ..."

D.Ži
07.09.2023 10:52

Matthew Lepre je zgradil poslovni imperij in živi na veliki nogi, a potrebuje asistenta ali asistentko pri poslovnih opravilih na potovanjih. Ste pravi zanj?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Avstralski milijonar Matthew Lepre išče osebo, ki bi z njim prepotovala svet, za to "sanjsko službo", kot so jo označili številni, pa ponuja 35.000 evrov mesečne plače.

31-letni bogataš se ukvarja z e-trgovino, v prostem času pa potuje po svetu in išče pomočnika ali pomočnico, ki bi se mu pridružil/a na potovanjih, piše Ladbible.

Lepre je zgradil svoj poslovni imperij s spletnim poslovanjem in tečaji poslovnega usposabljanja, potem ko je pri 23 letih zapustil fakulteto. Zaradi službenih zahtev je v zadnjih petih letih obiskal 30 držav.

"Iščem pridno osebo, ki mi bo pomagala pri poslu. Potrebujem desno roko, ki mi bo pomagala pri potovanjih in administrativnih opravilih," je izjavil.

Prijavijo se lahko tudi osebe brez predhodnih delovnih izkušenj, na natečaj pa se lahko prijavijo vsi, ki imajo veljaven potni list, ki radi potujejo, so pri svojem delu natančni in lahko prekinejo vez s svojimi vsakodnevnimi obveznostmi. 

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta