Zdravstveni dom Maribor: Kako se naročiti za cepljenje proti sezonski gripi?

MBK
10.10.2024 09:19

V ponedeljek, 14. oktobra, bodo v Zdravstvenem domu dr. Adolfa Drolca Maribor pričeli z naročanjem za cepljenje proti sezonski gripi. Na cepljenje se je treba naročiti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Cepljenje bo možno v kombinaciji cepljenja proti bakterijski pljučnici ali covid-19.
Sašo Bizjak

V ponedeljek, 14. oktobra, bodo v Zdravstvenem domu dr. Adolfa Drolca Maribor pričeli z naročanjem za cepljenje proti sezonski gripi. Občani lahko opravijo cepljenje po predhodnem naročilu in dogovoru. Cepljenje bo možno v kombinaciji cepljenja proti bakterijski pljučnici ali covid-19, zato naprošajo, da ste pri oddaji naročila pozorni. Naročila sprejemajo preko spletne aplikacije prizdravniku.si ali na telefonski številki 02 22 86 283, nato pritisnete številko 3, vsak delovni dan od ponedeljka od 8. do 12. ure. Otroci se na cepljenje prijavijo pri izbranem pediatru. O terminu cepljenja boste obveščeni s sporočilom na vaš mobilni telefon.

Nov razdor v kabinetu župana Arsenoviča: Kako je Neva Pipan pristala na stranskem tiru

Zdravstveni dom Maribor
Sašo Bizjak

Cepljenje bo potekalo tudi v občinah Rače - Fram, Hoče - Slivnica in Starše. Naročila sprejemajo na telefonsko številko Karitas Rače 030 643 233 od ponedeljka, 14. oktobra, do petka, 31. oktobra, med 8. in 11. uro. Za občane občin Rače - Fram, Hoče - Slivnica in Starše bo cepljenje organizirano v soboto, 2. novembra, v Zdravstveni postaji Rače.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta