Filip Flisar prestal zelo neprijetno operacijo: "Mislim, da je bilo dovolj bolečine za nekaj časa"

D.Ži
06.05.2021 07:40
Naš nekdanji smučarski as si je skozi leta nos zlomil tolikokrat, da je njegovo dihanje bilo oteženo.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Najbrž si je svojo športno "penzijo" predstavljal manj boleče, a dolga leta intenzivne športne kariere so na njegovem telesu pustila sledi. Naš nekdanji smučarski as Filip Flisar se te dni ukvarja s saniranjem starih poškodb, ki so jih za seboj pustili nešteti padci. Na InstaStoryu se je svojim spletnim sledilcem oglasil iz bolniške postelje in sporočil, da se po operaciji njegovo koleno že lepo celi, nič kaj prijetno pa ni trenutno v njegovem nosu. Ker si ga je skozi leta večkrat zlomil, je skozenj le še težko dihal in potrebna je bila operacija. 

"Dragi otroci. To, da si velikokrat zlomiš nos in misliš, da si frajer, je zabaven del. Ko pa je po mnogih letih potrebna sanacija, da lahko znova dihaš, no, to pa ni tako zelo zabavno," je v storyju povedal Flisar. "Moje koleno je bolje, nos pa me še vedno noro boli, ampak gre na bolje. Mislim, da je bilo dovolj bolečine za nekaj časa," dodaja neuničljivi športnik, ki bo zagotovo junaško prenesel tudi ta izziv. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta