V Mariboru v trgovini aktivna kuhinja, pametni dom pa letalnica za drone

Gregor Grosman Gregor Grosman
23.08.2019 17:04
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Otvoritev prenovljene trgovine Big Bang v Mariboru. 
Žiga Intihar

Big Bang je v nakupovalnem središču Europark v Mariboru odprl svojo prvo prenovljeno trgovino, ki je zasnovana po popolnoma novem konceptu in je vzorčni primer za preostale, ki jih še nameravajo posodobiti. Kupci bodo lahko obiskali pametni dom, si ogledali aktivno kuhinjo, v kateri bodo tudi kuharske delavnice, blizu vhoda poglede mlajših in predvsem moških privablja letalnica za drone, uredili so oddelek za akumulatorsko orodje pa gaming kotiček in poseben storitveni prostor za sklepanje operaterskih pogodb.
"Ko smo se začeli pripravljati na prenovo naših trgovin, smo se najprej vprašali, kaj pravzaprav želijo naši kupci. Kaj jih zanima, v kakšnem prostoru  bi se počutili udobno," je ob otvoritvi povedal Uroš Mesojedec, glavni izvršni direktor družbe Big Bang. "Poleg tega, kaj kupujejo danes, smo se vprašali tudi, kaj bodo kupovali jutri. V novi trgovini je zato več prostora namenjenega izdelkom za šport, družino in dom, okrepili pa smo tudi nabor lifestyle izdelkov, izdelkov za pametne naprave in tehnološko bolj zahtevnih izdelkov." 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta