V novi hiši naj bo nova kuhinja, v kateri boste z veseljem pripravljali jedi

J. M.
12.06.2024 05:55

Selitev v novo stanovanje ali hišo prinese potrebo po novi kuhinji in tudi željo po novem slogu, so prepričani v salonu Kuhn'ca v Mariboru.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kuhn'ca

"Pri opremljanju kuhinj se vračamo k naravi in posegamo po umirjenih dizajnih, naravnih linijah ter zemeljskih in peščenih odtenkih," opažajo v Kuhn'ci. "Tudi les se vrača v prostor, kjer vihtimo kuhalnico. Ni nujno, da je les pravi, uporabi se lahko tudi pristna imitacija lesa ali furnir, da kuhinja izžareva udobje in toplino."

Po izkušnjah v salonu kuhinj več kot polovica ljudi izbere sodobne elemente gladkih linij, brez ročajev.

Kuhn'ca

Napredek tudi pri strojih

Če ste nazadnje kuhinjo kupovali pred več kot desetletjem, boste danes opazili neverjetno razliko pri pečicah, kuhališčih, napah, pomivalnih strojih ... Med naprednejšimi rešitvami, ki so priljubljene pri pečici, je na primer funkcija pirolize, ki omogoča samočiščenje. Tudi indukcijska kuhališča predstavljajo velik korak naprej, saj omogočajo varno in hitro kuhanje ter porabijo manj energije. Pri pomivalnih strojih priporočamo kad iz inoksa, saj poceni stroji s plastično kadjo težje ohranjajo čistočo, ker se na njih nabirata maščoba in umazanija. Sodobnejše rešitve pri pomivalnih strojih vključujejo tudi poseben izvlečni predal za pribor, ki nadomesti tradicionalno košaro za pribor. To omogoča več prostora za pranje posode in olajša organizacijo pribora.

Kar se tiče kuhinjskih nap, pa lahko opazimo premik k modelom, ki so vgrajeni neposredno v kuhalno ploščo in izsesavajo kuhalno paro, še razkrijejo v salonu Kuhn'ca.

Kuhn'ca
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta